Voorgerechten

Mais/desem brood met aioli en olijven tapenade | 4,50 |
Texelse uiensoep | 5,50 |
Bereid met het Texelse Stormbock | |
Licht pittige paprika roomsoep | 5,50 |
Wild paté encroute | 9,75 |
Coulis van blauwe bessen | |
Carpaccio | 9,75 |
Verse pesto, pijnboompitten en een krokante kaaskletskop | |
Geitenkaascrème in katenspek | 9,75 |
Salade en walnoten | |
Gerookte eendeborstdilet | 10,25 |
Salade en pijnboompitten | |
Salade met Shropshire Blue (blauwe kaas) | 9,75 |
Gesuikerde pecannoten en witte druiven compote | |
Proeverij (meerprijs menu 3,50) | 14,50 |
Van 3 voorgerechten uitgekozen door de chef |
Heeft U allergieën of intolerantie voor bepaalde producten
geeft U dit dan door aan onze bediening