Lunch op Zaterdag

Maïs/desem brood met aioli, tapenade 4,25
   
Uiensoep bereid met de stormbock(bier) uit Texel 5,25
   
Broodje “gezond” 5,50
Ham, kaas,sla en een gekookt ei  
Keuze uit een maisbroodje, wit of bruin vloerbrood  
   
Boerentosti  6,25
Ham,kaas en spek op wit of bruin vloerbrood  
   
Sweet choice 7,50
Koffie of thee naar keuze met 3 dessert amuses  
   
Uitsmijter naturel 7,75
Keuze uit ham,kaas en/of spek per topping 0,50
geserveerd op wit of bruin vloerbrood
   
Carpaccio 9,25
Met verse pesto en een krokante kaaskletskop   
   
Salade sashimi 10,25
Gesneden van de Yellowfin tonijn, dillecreme op een salade  
   
Notengebakje 9,75
Roomkaas met groene kruiden, korst van gecrunchde noten en
een roosje van gerookte zalm
   
Twee Bourgondische kroketten 8,25
Met wit of bruin vloerbrood  
   
Lauwwarmegeitenkaas 9,25
 In een jasje van gecrunchte noten, honing op een salade  
   
Lamstong 9,75
Langzaam gegaard, Hollandse blauw kaas, frambozen op een salade  
   
Kipsate 14,50
Satesaus, vers fruit en huisgemaakte frieten  
   
Gegrilde spareribs 17,50
Knoflooksaus, verse frieten en fruitsalade  
   
Alle salades worden geserveerd met toast en boter  
   
   
“High Wine”  
Laat U verrassen door onze brigade met een heerlijke lunch met bijpassende wijnen en spijzen
   
Twee gangen High Wine 19,50
(twee gerechtjes en twee wijnen)  
   
Drie gangen High Wine 28,50
(driegerechtjes en drie wijnen)