Lunch op Zaterdag

Maïs/desem brood met aioli, tapenade 4,55
   
Uiensoep bereid met de stormbock(bier) uit Texel 5,55
   
Broodje “gezond”* 5,50
Ham, kaas,sla en een gekookt ei  
   
Boerentosti* 6,50
   
Uitsmijter naturel* 7,75
Keuze uit ham,kaas en/of spek per topping
0,50
   
Carpaccio* 9,75
met verse pesto en oude kaas en pijnboompitten  
   
Broodje gerookte zalm* 10,50
Limoencrème, kappertjes en bosui  
   
Salade met lauwwarme stoofpeer en blauwe kaas 10,25
   
Twee Bourgondische kroketten* 8,50
   
Salade met geitenkaascreme 9,75
in een jasje van gecrunchte walnoten en Doyenne peren  
   
Gegrilde spareribs 18,50
Knoflooksaus, verse frieten en fruitsalade  
   
Portie Bourgondische bitterballen 9,00
 .
“High Wine”  
Laat U verrassen door onze brigade met een heerlijke lunch met bijpassende wijnen en spijzen
   
Twee gangen High Wine 21,50
(twee gerechtjes en twee wijnen)  
   
Drie gangen High Wine 31,50
(driegerechtjes en drie wijnen)  
  .
*keuze uit wit of bruin vloerbrood of een maisdesembol
Alle salades worden geserveerd met toast en boter