Lunch op Zaterdag

Maïs/desem brood met aioli, olijfolie en zeezout 4,25
Uiensoep bereid met de stormbock(bier) uit Texel 5,25
Soep van de dag 5,25
Broodje “gezond” 5,50
Ham, kaas,sla en een gekookt ei
Keuze uit een maisbol, wit of bruin vloerbrood
Uitsmijter naturel 7,75
Keuze uit ham,kaas en/of spek geserveerd op wit of bruin vloerbrood
Gegratineerde Geitenkaas met honing en walnoten 9,25
Op bruin of wit vloerbrood
Carpaccio* 9,25
Met alle klassieke ingrediënten maar dan net even anders   
Parmaham met bolletjes meloen 9,75
met een mousse gemaakt van Cla moscatel
Twee Bourgondische kroketten 8,25
Met wit of bruin vloerbrood
Lauwwarme  geitenkaas* 9,25
ingerold in Zeeuws spek, honing/appelcompote en een bedje van fijne spinazie
Salade met sashimi van tonijn* 10,25
Gesneden van de Yellowtail met soyastroop en kervelcreme
Salade met abrikoos en mousse van komijnkaas* 9,25
Heerlijke kaas van de kaasboerderij “Kwakernaak” uit Leiderdorp
Gegrilde kalfsburger(200 gram) 14,50
Op “stoutbrood”, uiencompote, gebakken zeeuws spek en verse frieten
“High Wine” 
Laat U verrassen door onze brigade met een heerlijke lunch met bijpassende wijnen en spijzen
Twee gangen High Wine (twee gerechtjes en twee wijnen) 19,50
Drie gangen High Wine (drie  gerechtjes en drie wijnen) 28,50