Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Getrancheerde biefstuk 17,50
van het Rijnmaas ijssels rund  
jus de veau met blauwe kaas  
   
Kalfs ossobuco 18,50
in eigen jus gegaard  
   
Gegrilde sparerib 18,50
knoflooksaus en een salade met gemarineerde  
tomaat en komkommer  
   
Gebakken varkenshaas in katenspek 18,50
champignon roomsaus  
   
Wild hamburger 17,50
 italiaanse bol, uien compote, ingelegde paprika en gerookte kaas  

Visgerechten

Zalmfilet 18,50
rose gebakken en licht gerookt
   
Chefs choice
Een wisselend visgerecht.  17,50

Vegetarisch

Groente lasagne 16,50
Gegrilde courgette, tomaat, champignons, wortel, prei en
afgemaakt met een saus van chaumes
 
   
Kaasfondue 16,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten en huisgemaakte frieten Bent U benieuwd welke wijn of bier bij uw hoofdgerecht past vraag dit gerust aan onze bediening