Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Gebakken biefstuk van het Rhijn IJssels Maas rund 16,50
Jus de Veau met blauwe kaas
Gebraden maïskipfilet suprême 15,50
Gegrilde Kalfsburger 14,50
Zoetzure uien compote en gebakken Zeeuws spek
Gegrilde sparerib 17,50
Knoflooksaus en fruitsalade
Gegrilde rib-eye van het Simmentaler rund 17,50
Met gekaramelliseerde rode portsaus

Visgerechten

Twee sliptongen 15,50
Speciaal voor U gefileerd met remoulade saus, mousselin en groenten
Chef’s Choice dagprijs
Elke dag een nieuw visgerecht. Vraag aan de bediening

Vegetarisch

Kaasfondue 15,50
Gemaakt van romige Camembert, diverse soorten brood
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met seizoensgroenten, verse friet en mayonaise
Bent U benieuwd welke wijn of bier bij uw hoofdgerecht past vraag dit gerust aan onze bediening