Hoofdgerechten

Vleesgerechten

 
Getrancheerde biefstuk 16,50
van het Rijnmaas ijssels rund  
jus d’ veau met groene pepers en cognac   
   
Gegrilde lams entrecote 16,50
Jus d’veau met thym  
   
Gegrilde sparerib 17,50
knoflooksaus en een salade met gemarineerde
tomaat en komkommer
 
   
Gebakken Veluws eendenborstfilet 16,50
jus van honing en jeneverbessen  

Visgerechten

 
Krokant gebakken kabeljauwrugfilet                15,50
Met dillecreme  
   
Chef’s Choice 15,50
Elke dag een nieuw visgerecht. Vraag aan de bediening  

Vegetarisch

 
Portobello 15,50
Gevuld met spinazie, room en pijnboompitten
Kaasfondue 15,50
Gemaakt van romige Camembert, diverse soorten brood  
   
   
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met seizoensgroenten, verse friet en mayonaise
   
Bent U benieuwd welke wijn of bier bij uw hoofdgerecht past vraag dit gerust aan onze bediening