Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Getrancheerde biefstuk* 17,50
van het Rijnmaas IJssels rund met peperroomsaus  
   
Langzaam gegaard buikspek* 18,50
Rodewijnsaus  
   
Gegrilde sparerib 18,50
knoflooksaus en een salade met tomaat en komkommer  
   
Gegrilde entrecote* 18,50
paprikaroomsaus en krokante uiwnringen  
   
Blue cheese lamsburger 17,50
 italiaanse bol, uien compote en gemarineerde paprika  

Visgerechten

Zalmfilet* 18,50
rose gebakken met dillecreme
   
Zeewolffilet*  
Krokant jasje van Panko, groene kruiden en oude kaas 18,50
 
Chefs choice*
Een wisselend visgerecht.  18,50

Vegetarisch

Groente lasagne* 17,50
Gegrilde courgette, tomaat, champignons, wortel, prei en
afgemaakt met een saus van chaumes
 
   
Kaasfondue* 17,50
Gemaakt van romige camembert, geserveerd met brood  

Hoofdgerechten met een *  worden geserveerd met verse groenten en huisgemaakte frieten.