Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Getrancheerde biefstuk 17,50
van het Rijnmaas ijssels rund  
jus d’ veau met groene pepers en cognac  
   
Langzaam gegaard buikspek   17,50
mousselin van aardappel en een krokantje van boerenkool  
   
Gegrilde sparerib 18,50
knoflooksaus en een salade met gemarineerde   
tomaat en komkommer  
   
Gebakken hert biefstuk puntjes 18,50
jus de veau met jeneverbessen, laurier en rode port  

Visgerechten

Gebakken Red snapperfilet 17,50
Licht gerookt en afgelakt met thymolie
   
Op de huid gebakken snoekbaarsfilet 18,50
Met een botersaus en dragon  
Chefs choice
Een wisselend visgerecht. Onze bediening zal vertellen wat deze is 17,50

Vegetarisch

Groente lasagne 16,50
Gegrilde courgette, tomaat, champignons, wortel, prei en
afgemaakt met een saus van chaumes
 
   
Kaasfondue 16,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten en huisgemaakte frieten
 
Bent U benieuwd welke wijn of bier bij uw hoofdgerecht past vraag dit gerust aan onze bediening