Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Getrancheerde biefstuk 16,50
van het Rijnmaas ijssels rund  
jus d’ veau met groene pepers en cognac  
   
Sate van kippendijen 14,50
satesaus, vers fruit en huisgemaakte frieten  
   
Gegrilde sparerib 17,50
knoflooksaus en een salade met gemarineerde   
tomaat en komkommer  
   
Gebakken Veluws eendenborstfilet 16,50
jus van honing en jeneverbessen  

Visgerechten

Chef’s choice 15,50
Elke dag een nieuw visgerecht  vraag aan de bediening
   
Doradefilet 15,50
Op de huid gebakken  

Vegetarisch

Portobello 15,50
Gevuld met spinazie, room en pijnboompitten  
   
Kaasfondue 15,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten en huisgemaakte frieten
 
Bent U benieuwd welke wijn of bier bij uw hoofdgerecht past vraag dit gerust aan onze bediening